We zijn weer open!

Goed nieuws: vanaf donderdag 19-11 zijn wij weer open!
Dat betekent dat we bewoners weer kunnen verwelkomen voor de koffie-inloop van 10:00 tot 12:00 (tussen 10:00 en 11:00 gratis koffie en thee) Dus kom gezellig een bakkie doen.

Wel hebben we natuurlijk nog te maken met de corona-regels, wat inhoudt dat er een beperkt aantal mensen binnen mag zitten in het gezellig en wel-geventileerde huis van de wijk. Daarom kan het mogelijk zijn dat we u eventueel moeten verzoeken op een later tijdstip terug te komen.
En natuurlijk houden we ons aan alle andere regels: zo ook het dragen van een mondkapje als je door het huis van de wijk loopt. Heb je een fijn plekje gevonden dan mag deze weer af. Heb je zelf geen mondkapje, geen probleem, dan toveren wij er een tevoorschijn voor je. Bij de ingang kun je je handen desinfecteren en bij de balie noteer je even je naam en nummer voor de registratie. Heb je klachten blijf dan thuis.
We zijn van 10:00 tot 15:00 open. Heeft u een leuk idee voor kleinschalige activiteiten loop dan even binnen of neem contact met ons op.
Hopelijk tot snel!

Laat een reactie achter